20
Дек
2016

Нов веб-сајт на Рапид Билд!

Новиот веб-сајт на Рапид Билд е пуштен во употреба. Сите лица заинтересирани за соработка можат да ги пронајдат сите потребни информации за контакт на истиот, како и информациите за спектарот на услугите кои Р...

Повеќе

19
Окт
2016

Рапид Билд во 200 најголеми компании!

Според годишната едиција 200 НАЈГОЛЕМИ ФИРМИ ВО МАКЕДОНИЈА, подготвена и издадена од Еуро Бизнис Центар – Скопје, Рапид Билд со просечен број на вработени од 228 се рангира на 161...

Повеќе

23
Јун
2015

Оглас за вработување во Рапид Билд

Рапид-билд доо Куманово е основана е во 2012 година. Нејзина основна дејност е изградба на објекти од високоградба и нискоградба. За потребите на нашата компанија имаме потреба од: квалиф...

Повеќе

Побарајте понуда за соработка