Станица за технички преглед на возила - Америт

Во самата околина кај Качанички пат, Рапид Билд изгради импозантна и ултра модерна станица наменета за технички преглед на возила. Најновата тенологија за градба беше применета токму на овој објект, каде нашата компанија учествува како главен изведувач. Проектот е финално изведен во 2016 година.

Информации за проектот
Локација ул. Момин Поток бб, Скопје
Површина 2000 m²
Инвеститор СИЗ Македонија Сообраќај АМЕРИТ - Скопје
Улога Главен Изведувач
Година 2015-2016

Побарајте понуда за соработка