Управна Зграда на Прокредит Банка

Во општината Карпош, веднаш зад шопинг центарот Сити Мол, се наоѓа Управната зграда на Прокредит банка каде Рапид Билд се јавува како изведувач на фаза карабина како и армирано-бетонска конструкција со ѕидарија. Овој станбено-деловен објект се наоѓа во мошне урбана средина и истиот е финализиран во 2015 година.

Информации за проектот
Локација ул. Манапо Општина Карпош, Скопје
Површина 5300 m²
Инвеститор Про Кредит Банка АД - Скопје
Главен инвеститор РИВЕР ДЕВЕЛОПМЕНТ ДООЕЛ - Скопје
Улога Изведувач на фаза карабина
Армирано-бетонска к-ција со ѕидарија
Година 2014-2015

Побарајте понуда за соработка