Станбено-деловни објекти

Станбено-деловните објекти изведени од страна на Рапид Билд како за главна одлика се носат со епитетот за модерни и современи објекти, реализирани и изведени по сите светски критериуми. Во овој тип на високоградби Рапид Билд врши изведба од типот клуч на рака, каде се јавува како изведувач на сите градежни фази или пак изведува само фаза карабина (армирано-бетонска конструкција со ѕидарски работи).

Околу услугата

Она што Рапид билд со сигурност ви го гарантира е брзината и квалитетот на изведбата која стои како наш примат. Оттаму, одликите на објектот изграден од Рапид Билд се:

  • Изведба во најскор временски период
  • Најквалитетни материјали
  • Врвна технологија

Побарајте понуда за соработка