23
Jun
2015

Njoftim për punësim në Rapid Bild

Rapid-Bild doo Kumanovë është themeluar në vitin 2012. Veprimtaria e saj themelore është ndërtimi i objekteve të ndërtimit të lartë dhe të ulët.

Për nevojat e kompanisë tonë kemi nevojë për:

  • punëtorë të kualifikuar (ndërtues muratorë dhe tesarë) me përvojë pune në ndërtim të lartë.
  • inxhinier ndërtimi me përvojë ose pa përvojë pune.
  • teknik ndërtimi me përvojë pune në ndërtim të lartë
  • inxhinier ndërtimi me autorizim A dhe me përvojë pune në ndërtim të lartë dhe të ulët.
  • inxhinier ndërtimi me autorizim B dhe me përvojë pune në ndërtim të lartë.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV në info@rapidbild.com.mk

Njoftimi është aktiv deri më: 06.07.2015